Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motion av kroppens minsta delar

Benen är inte längre fulla med spring

Fingrarna rör sig desto mer




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-10 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha!!! Bra hörru!! Ja det blir lätt så:)
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP