Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av dig


Din mun

läpparnas krökning

hur din panna är välvd

din näsas linje

kindbenen

groparna


Och jag blundar

medan händerna ser



Allt

varje detalj

vill jag pränta in




Fri vers av bittemi VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-08 07:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2015-07-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-07-13

    ej medlem längre
Den var så bra så så fortsätt så så kommer jag att läsa mera av dig så är det så så
2015-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Händerna är verkligen känsliga... underbart fint skrivet...
2015-07-09

  Anya VIP
Åhh vilken fin kärleksförklaring. Strålande.
2015-07-09

  Respons VIP
Nära och kärleksfullt.
2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!

"Och jag blundar medan händerna ser"
Underbar formulering.
2015-07-08

  Lars Hedlin
Mycket vackert framfört :)
2015-07-08

  KYREUS of Sweden
Stilfullt
2015-07-08

  aol
Härligt rogivande så kärleksfullt vackert skaldat,
2015-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och kärleksfullt diktat!
2015-07-08

  Lehva VIP
Härligt. Så mycket ömhet.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP