Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på Google!


Out of fear you hide

You pick on the week

Out of fear you hide

 

You don’t see that

I am hear when you speak

 

Who is laughing now?

My feeling is strong

 

Do not bother to defend yourself

I own every Defense

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-11 09:46



Bookmark and Share


  Junia VIP
Den här gillar jag skarpt!
2015-05-15

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2015-05-12

  Angel of love
Jätte fint skrivet.
2015-05-12

  Teresia Ridell
Överlevnad..,bra i känsla!
2015-05-12

  Fem hjärtan VIP
Jättefin!
2015-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat!
2015-05-11

    ej medlem längre
Fint skaldat!
2015-05-11

  Rise Little One
Strong-willed attitude!
2015-05-11

  louisegirl
Starkt och berörande
Bra skrivet!

2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin