Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

I evinnerliga tider, även om jag måste bära,
en ensamhetens börda, så jag väntar så gärna i nödvändighet
på Dig, min älskade, min underbara, min kära
för när den stunden är inne, måste allt bli så fint i beständighet

när vi äntligen får vara varandra nära
Du som jag redan nu vill ha i min famn, helst i denna sekund
men om så erfordras så väntar jag på Dig min kära
till det ögonblick när vi tillsammans når evighetens stund

Där vi alltid får vara i sällskap, Du och jag
jag längtar så till den tidpunkten, då jag slipper att vistas i ensamhet
väntar ivrigt tills kärlekens timma en gång slår sitt slag
för oss, och vi får för alltid vara tillsammans och uppleva kärlek i all evighet

för det är Dig, Du speciella, som finns där i mitt hjärtas djupaste sal
där ingen någonsin varit förut
och jag kan inte tänka mig en stund utan Dig, lyckan är total
och jag vill leva med Dig så länge, i en tid utan slut.

© Ted Örnberg 2015-05-11
Bild: Fotoakuten




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-11 19:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag tror även jag på himmelriket. väntar varje dag på himmelriket.
2016-02-15

  aol
Så vackert ömt skaldat med sådant djup och känsla
2015-07-01

  anits VIP
Mycket vackert skaldat om kärleken!
2015-06-25

  Maria T
En vacker dikt fylld av längtan och saknad. ?
2015-05-30

    ej medlem längre
Så vackert diktat till den älskade och saknade!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP