Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Barock Obama

så jag tänker brässera värjan körd
igenom din brännheta handsvett
djuphavsmarulkens käftar öppnas
gaddarna insuper migränen och hjärthoppen
planterar frikasilerna i Båtsmans
harmoniska hundkognition

de fyrahundra kroppsvätskorna
skvätter macka
mellan solsystemets avdankade planeter
och en civil förlust betyder intet
medan då frysen och ammoniakagreggaten går sönder ja DÅÅÅ blir det ett jääävla liv ALLTSÅ ALLAH VAD ORÄTTVIST DRA HIT DE FYRA ELEMENTEN OCH VRID PÅ MAXIMAL VÄRME I RÖREN: LEVIATHAN HAR NOG INGET EMOT SKITEN!

knypplade ihop kitteln med korsetten
i väntan på att frakturens splittring
skulle spridas till den
mytiska avgudabilden

en krum sked
späckad med spackel
blev till gaffeln
inkörd i
läskeblasken
själavandringen
var ett faktum

paroxysmen fick medicinkapseln
att bryta samman
av sur grädde




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll