Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra dikt.


Oförglömligt ont

Tidens kugghjul slår ner. En efter en.

Bitterljuv tyngd i min famn. Akillestyngd.

Axlar ska sluta sloka. Ett par axlar.

Akillespilen ges utan skada. Gott.

Det fräter. Som syra.

Pelare på fyra. Står ej mer.

Apeln sjuder av liv. Kastar skuggan under sig.

Tomhet fyller händerna. Tysta skrik.

Vågorna slår. Vågor av andnöd.

Väntan.




Fri vers av Liten bybo
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten bybo