Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel. I natt jag drömde


Årets visa till sopplagarna idag...

Soppisternas visa

Vi lagat soppa denna vår, och allt har gått perfekt!
Vi rörde till en soppa god, som fick en fin effekt!
Den fyllde gästerna som kom, med rötter gröna bla´!
Sen satt dom här och åt så käckt och reste sig och sa:

Det finns ju ingen soppklick mer, det finns ju inget kvar!
Vi kände för en trea vi, för godast den ju var!
Bland grytorna vi böjer oss, och ser från skål till skål...
Men tomma kärl var ändå nå´t, vårt mål vi hade nått!

Så gott vi vänner samsats här, och allt gått väl som förut!
Vi drömma kan att ses till höst, som vi har gjort förut!
Ja drömma om en höst så grann, då ses vi alle man!
Ja drömma att vi alla kan, det, du och jag minsann!







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-12 10:43



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt
Underbar*vår*Sopp*Sång*
Utsökt*
Tack*till*alla*Kockar*Kram
2015-05-12

    ej medlem längre
Fint!
2015-05-12

  Lars Hedlin
bra skrivit :)
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt