Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Kissomaten abow wallah

evakuera ensam
till tillsammans
den seglivade fräsande disktrasan svänger med svansen
och hasar sig slingrande ner i hinken med flytande kväkande

rabblar snubblar mångdubblar
han biter av den kallrökta kabeln
insmord i kefir (den ryska filen)
på kaskelotens rygg
silas fiskpinnarna till blått blod
aritmetiken skådar allt
genom sina sönderslagna
solglasögon

platonska vindar
kryper till sängs
på vulkanen

du snyftar slakthuset ur antisemitiska gliringar på ölfat
moderkortet stympas bit för bitpop
medan det binära talsystemet får nog
och släggslår Picassomålningen
i Dalälven




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll