Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Urljuden från urjuden

vaskar fram ur fjällfilen
läppjande kinakol
tills hunden knorrade sig
badhusfingrar

vi behöver ett
reellt instrument
som kan åkalla
alla åskgudar
och krigsgudar
mana fram de sanslösa
vrålen brölen skriken
urljuden

träd nu fram
grottmänniskan Abraham
kalebasstaven i berggrunden
smäller till
ekot resonerar skalv
besvärjer titanernas
röster




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-12 22:37



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kraft ! två sista verser är magnifika.
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll