Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Grisjävlatavlan byggd på tarotkort

trofé gulsot i ett nötskak
fastän den tjocka åsynen smittar as sig
giftkörteln torterades till Jupiter som är en isbergssallad
klippan reduplicerades
Himalaya skallades till lövskogsgrönska och påsar
av iterativa likbilsblinkers

kura ihop kören
pedantiska vitvaror cirkulerar kring Marschokladens omloppsbana
Lucifer hör min bög!

karmakobran
slingrar brödrostpyjamas
för uppenbarelsen ska slå in spisen i kistan
med andra ord
magen där det kittlar
dödsskönt

parfym
paraffin
par
i
ful




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll