Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Det burdusa antiklimaxet

kapplastavarna trippade över solarplexus
där obelisken vickar på sin broder monolitens bumerang
lyfter spinner väta på träsket

krampen
var den som tog vansinniga missbrukande sprutor
och tungan svartnade för Rosa Panterns domnade ögon i
konklaven blev eskorterad till arkivet växterna når konsensus
och transformeras till hamburgare
i maskopi med ludret

det har aldrig varit
så här stökigt nån gång
på länge




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-05-14 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll