Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Ichtyos och Katten Gustaf

en timmes utdragen nysning
skrämde långkalsongerna av Majakovskijs moln
men sedan demoner
det petrifierade lungmoset
välter ner från podiet
i keramisk näbb

fast å andra sidan
biter nageltrånget
ihop mina käkar
med kärlen
bara för att
bara för att det ju är
blodtörstigt som få kycklingdrumsticks

så vem är det
mest synd om?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll