Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Det är guden som fått för lite käk

dit vampyrerna vandrar
slits kropparna sönder
av den rakbladsvassa konfettins
fluktuationer

längs istromben som utgör vägen
i Empire State Buildings kallingar
Lilla Gubben var visst en av de få
som pallade trycket
i glaskammaren

medan gårdagens rester divergerade
från isotopen sockerlag
och omvandlades
till en blå planetär
salladsskål

zodiaken blundar
sprattlar med sina
regnskogar
boarmskubikmeter
från palatset
av förmultnad
risgrynsgröt

öppna porten
Mammon
och slit sönder
hela skiten




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll