Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Och hönan föll ner mellan solstånden

vattenmelonerna åskade tätt
förvillade av invasionen
av talibaner
bland höstlöven
i din söndersprängda
fisklever

dikotomin mellan klimatfrågan
och ölmagen
jag nuddar kolven
den försätts i konstant rotation
propellern får marken att helikopterlyfta

mössan präglas av rytmisk vulgaritet
brieosten slukar en kretin
från stammen där de böjer
apelsinjuicen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll