Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Mjölkolist

det narkoleptiska stuntplanet
bröstsimmar fyrkantiga kringlor
innanför jordskorpan med smält smör
och en skiva taklampa

men i din magsäcks fantasi
satsar du varenda slant på
vinterkräksjukan
i V75
och du vinner
så jävla hårt

löpe är ditt spiralformade urinrör
kulturmjölk är dina styva torra vävnader
feta är ditt bubblande skelett
mejeriet
det är
du




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll