Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Karotin utvunnet ur en ölmage

alla raffinerade didaktiska
druider karateslåss med sina käppar
energin koncentreras till elektroniska basketbollar
och de slamdunkar ihjäl
fruktkorgen i Demiurgens bröst
långt långt bortom vintergatan

och de röda vinbären
njuter av glöden från
kameralinsen som fångat dem
i en geléburk
flyter omkring
amorf massa
tillrar från locket
skrattretande perfektion

anemonens sviktande svett
avkalkas
med dina viftande
ögonfransar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 334 gånger
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag öl.
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll