Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C*Y*K*E*L

C harmant kompis, bjuder på sits
*
Y pperlig i trafik, så har spritts
*
K larar trånga prång
*
E nkel hålla igång
*
L år- och armmuskel får en ny snits




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-13 13:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Helt som suveränt
verkligen läsaren betjänt
just så valserna dina går
gör det år från år
dina ord de sätts på pränt
2015-05-16

  Olof Lagerhorn VIP
Kantänkas finns uppå Olympens topp, i Greklands lundar eller vid dess floders ljuva lopp, Cyklerna, all vacker rörelses musor och beskyddare; kanhända de viska i ditt öra, några ord i denna sköna dikt.
2015-05-15

  Lars Hedlin
Gillas starkt :)
2015-05-14

  Yrre VIP
Snitsigt detta!
2015-05-13

    ej medlem längre
Klart bokmärke!
2015-05-13

    Dan Myrbeck
Tur att du inte är ute och cyklar






som författare.
2015-05-13

  Rise Little One
Härlig kompis!
2015-05-13

  Irene Åberg
Hej* TOPPEN
Perfekt*
Motion*Kram
2015-05-13

  ULJO
Fyndigt skrivet
2015-05-13

  KYREUS of Sweden
F
y
n
d
i
g
t
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt