Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag..

Förblindad av vilsenhet..vandrar jag här..

Försvunnen..hittar ej hem..hittar ingenstans..

förblindad så..förblindad..




Bunden vers av passionsblomman
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-13 14:38



Bookmark and Share


  Trazan
hoppas du hittar vägen igen, ge ej upp!!
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman