Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döva toner...

metaforer 
tomma ord
en rädsla
att förlora 
närhet

asplövslikt
singlandes

metaforer
drömmar
en känsla
att vinna
närhet

 

...

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric