Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Life will surprise you!

Precis när man tror att allt är på topp

Så kommer alltid någon ytterligare besvikelse till daga

Men så är väl livet man ska inte få ha det allt för bra

 

Life will surprise you in numerous ways

Playing hard with the feelings inside

Exploding senses bursting inside

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-14 12:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket som händer som man inte kan kontrollera eller förutsäga...det gäller att hänga med och göra det bästa av situationen... fast visst hittar man guldkorn i tillvaron, om man bara letar...:-)
2015-05-18

  Teresia Ridell
Stark igenkänningskänsla i dina ord här.. Ja ständiga utmaningar...det gäller att njuta till fullo när man kan...
2015-05-16

    ej medlem längre
Livets vindar, är kastvindar som vänder tvärt.
2015-05-15

    Dan Myrbeck
Livet är helt
oberäkneligt.
2015-05-15

  Margit Grell
Upp och ner-det är livet!
2015-05-15

    ej medlem längre
Just keep on, so ...
2015-05-15

  Angel of love
Väldigt bra skrivet.
2015-05-15

  lila fjäderblomman VIP
ja...precis så - that's life!
2015-05-14

  Sommarina VIP
Bergochdalbana
2015-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
precis! - applåd!
2015-05-14

  louisegirl
Sånt är livet
Fint!
2015-05-14

  ULJO
Precis som livet är
2015-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Med och motvind!
2015-05-14

    ej medlem längre
Livet har sina upp och nedgångar...

2015-05-14

  Hanna Mari Wallin
igenkännings faktorn är hög...

bra skrivet Lars.
2015-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, livet är inte alltid en dans på rosor!
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin