Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man här, kan man väl där...

Äldre brodern bygger med spelkort!
Mor kokar soppa i köket, grön!
Klockan går mot fem, far lägger på en rem, cyklar hem!
Lillasyster slänger iväg en macka, den hamnar på tapet!
Lillebror tar en krita, ritar en rund ring om, det blir en sol!
Mor i köket ser det, hon försöker få bort allt klet!
Äldre broderns korthus når nya höjder!
Systern hittar blåbär i korg, radar upp dem på golvet!
Far kommer öppnar dörren, stänger den med en smäll...
Då rullar bären åt olika håll...
Far kliver på blåbären...
Mor skriker till när hon ser den blåröd fläckade MATTAN...
Äldre broder bygger på korthuset!
Det är klart!
Tänk sa han i denna röran klarade jag att bygga ett hus!
Far säger alltid att på jobbet är det kaos för det mesta,
han skulle kanske ta med sig mig en dag...
Om bara för att testa...









Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 19:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så omdömeslöst att ha en kortlek i huset, det vet en ju hur farligt det är med spel. Tur att barnen ännu bara är blåbär!
2015-05-15

  Lars Hedlin
TAck för din texT!
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt