Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F

Fantastiska fia fabulerade fabler ,fasliga fraser for frustande fram
för framåtlutande fruar,, föranlåtna fnissningar ,frambringade friare fantasi
full förundran föll fruarna fast fastän fastighet föll full fyr
fjorton fru facklor famnade fia förlorade för framtiden

Fyll fortsättning fyndiga författare ......




Övriga genrer av Broken Sword
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword