Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maj

 

 

transparant grönskimrande späda blad

lockar blicken genom och förbi 

betongens och asfaltens kanter suddas ut

 

solstrålars återfunna styrkas skimmer

leder mina steg framåt och iväg

mot det nya livets möjlighet 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-14 22:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin poesi med vårliga tankar och lockande blickar !
2015-05-20

  Epione VIP
Välkomnande och fin. .
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta