Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Trolltjoflöjt

för mig
är kalasbyxor
och långfil
ett självklart närhetspar

den oförtrutna evighetsmaskinen
knegar på i slaktad mak
bukkrämen lägger sina fotspår
i ryggmärgens fjäderbeklädda
synapsväv

Hefaistos stapplande stegräknare smider ihop Olympen med NASA
så rundhällen blir lynnig och apporterar det kambriska vulkanutbrottet
som vräker ur sig
tvådimensionella serietecknade klotrunda svarta bomber med brinnande snören
de imploderar
och ur dem far och flyger
tandtråden som spändes igenom dina båda
öron




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 301 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll