Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Adventilskalender

längs järnvägen klänger
den hesa klagan fast
vrångstyriga armbågsstöd
mediterar i träden

elevatorvätskor
som daltar med ödet
ett rituellt gymnastikpass
blänger på köksattiraljerna
från Sputnik
isolerade frukostar
var morgon

när arenadammet väl har lagt sig
inuti dit snorfyllda tryne
uppkom tusenfotingens motorik
i dina mitokondrier




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll