Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Sverige. Måste. DÖ!!!

popcorn kommer
aldrig bli ditt
mantra

popcorn kommer
aldrig bli till
vantar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll