Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Psykler fasta i en bubbla

mitt sätt att göra mål
hoppade ofrivilligt hoppstylta
genom det glaciala schackbrädet
som utgör hela din keratinrika tandrad
penslad med koldioxid
och amalgam

tänk dig sen
att svindeln kurat ihop sig
i ett hörn
grymtar länge
och besviket
ensamt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 288 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll