Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Radiostationsspadet

glo gli glo glad
tältet av hebreiska bokstäver
klo klä klo kladd
kristna upplagor av Koranen
pistillerna fäktade däremot
med svetsaren i jordgubbslandet
mitt i Tellus växthus

jag kan fan i mig allt
när mitt multiplexa imperium
blåar explosionen neonpaprika
hela heterogena galaxen svettar dig
genom ficklampor

med sugrör sniffar
du grimoirerna
från orienten

det ockulta
det ockulta
det progressiva




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll