Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Dracula fick matklåda

fruset elektriskt flur
flöt omkring mig
och ville aldrig sitta still
trots att stillbilden
hade förbjudit det

djurgranen slängde
med tassarna
och allt var så
otroligt spännande

graffade labradorer
på en framtidsvision
på altaret ligger
en rulle avslitet kablage
sprattlar till
grillar pizzabiten
med energi
sprakande
amok

limbon varade
alltför länge
utan
dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 375 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share


  Hans Jonsäll
Tackar! Vresigt och norrlänskt skriver jag gärna under på... :)
2015-05-23

  Joakim P Udd
vresigt och norrlänskt, ditt språk. jag igenkänner och tänker lite, kanske sökt, på tku's hallon, ber om ursäkt för detta. upplever dina texter som skandalöst olästa och ouppskattade. gillar dina radbrytningar, även detta igenkännande. avhjälper uppläsning. gott detta. återkommer med mer textrelevanta tankar när jobbtröttheten släpper strupen
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll