Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Kronisk kognition skivar upp mitt frukostbröd med en ankdamm

jag ska
hugga dig
i sten
flodvågen som mackuleras
i den nypistade slalombacken
vid åsynen av ett tuggben
där dreglet har stelnat
till mögelostron

och du
du var instängd
i samma biomolekyl
inbegripen i en äggula
du var instängd så länge
att åren
blev till
månar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 283 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll