Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Bortom

ett evigt
elektromagnetiskt
plasmahav
omsluter våra universa
i världens ytterkant

dimensionerna sammansmälter
och kolliderar med
Guds öga

Lucifer
döptes
i elektroner

Brahman
föddes
utanför

du är
bortom




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-15 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll