Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårljus


Ver Lux

Knoppande löften
bär savens stilla flöde

jordmånsvärmen reder sig
öppnar upp inneslutet

våren bröstar sig mot det brutna
rör sina andetag i tidens ljusspel

bär knoppande löften


Lena Renman 2015-05-15
Foto: Lena Renman




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 521 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-15 14:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert!

Jag ser att jag missat lite äldre av dig, men texter har ju som tur och var inget bäst före datum.
2015-08-23

  lodjuret/seglare VIP
Bilden tar andan ur mig. Texten får mig att längta efter blåklockor o liljekonvalj.
2015-05-15

  Lars Hedlin
Så fin! tycker om!
2015-05-15

  Ronny Berk
så vackert i bild och text, ja !
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman