Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 2 men ändå nr 1...


Loke

"Loke"

I bergskristallens månad... 

Föddes du underbara, lille kille... 

Mörkt långt hår, mörka mörka ögon...

Finaste lille mannen i farmors liv...

Att få mina barn var ljuvligt och

efterlängtat, helt underbart... 

Men att få barnbarn helt smärtfritt  och fantastiskt... 

Lille Loke, barnbarn nummer två, vilken härlig tid och vår... 

Kärleken flödar över i mitt hjärta... 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-15 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart vackert...får mig att längta till mitt barnbarn..kram
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann