Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig mötas...


Iskristall

"Iskristall"

I en iskristall... ryms ett universum... 

I universum där finns jag...där finns du...

 

Våra liv finns i vitt skilda världar...

Inte konstigt  att allt känns fruset och kallt... 

 

Du, jag...två vackra iskristaller i 

det oändliga... 

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 404 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-15 21:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2015-05-16

    ej medlem längre
Ljusbrytande vackert.
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann