Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en känsla...


Total tystnad

 

 

 

du känner vibrationerna under fötterna
vinden blåser
smeker ömsint din kind
du ryser i hela kroppen
och du minns
allt som varit bra
du vet att du försökte
du gjorde ditt bästa
men den hårda sanningen är
att alla inte är tillräckliga

vibrationerna blir allt starkare
en tår letar sig ner för din sträva kind
du lägger dig ner
det är kallt
och du känner
hur ditt hemska hjärta dunkar
du hör hur det tjuter
gnisslar, vibrerar, skakar

sedan total tystnad

och världen tuffar vidare
som om ingenting hänt
precis som livets tåg
som far fram
på sin vibrerande räls

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-16 02:33



Bookmark and Share


  Tissel
Väldigt vacker och hög igenkänningsfaktor!
2015-05-22

    Zernatiah
Smärtsam , vacker text .
2015-05-22

  Teresia Ridell
Starkt berörande. Känslor som väl känns igen.
Bra skrivet !
2015-05-16

    Jenny C
Det händer ibland att man snubblar över texter som beskriver precis det man själv känner och upplever just för stunden. Den här texten, vid den här tiden, gjorde precis det!

"du vet att du försökte
du gjorde ditt bästa
men den hårda sanningen är
att alla inte är tillräckliga"

Även om det är ett sorgligt stycke text så är det fint att du skrev det.
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP