Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något unket i luften


Gammalt, fult och lite ruttet
för det var verkligen något unket i luften
även om så svårförnimbart

Det var så mycket i det där unkna
därför så svårgripbart
en knippe jag och en kvist du
och du och du och du

Buketten vissnar när vinter går till vår
den droppar ner och dör
för våren skapar sina egna blommor
utan dig, men med du och du och du.




Fri vers (Fri form) av Lena Krantz
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-16 15:25



Bookmark and Share


  Lena Renman
Det här går att läsa på så många sätt och jag väljer att läsa det som en godartad utveckling från en symbios till två självständiga :-)
2015-05-18

  Lars Hedlin
Starkt inom berör
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz