Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Glädjens rörelse

Björkarna börjar knoppas
Hoppas
Äntligen slå ut
Salut

Lång väntan
Lång längtan

Skimrande
Glimmande
Sol och värme
Sommaren kommer närmre

Glada sinnen
Ljuva minnen

Glädjens rörelse
Naturens pånyttfödelse
Slå rot
Ta emot




Bunden vers av EvaL
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-16 17:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik med rörelse, berörelse !
2015-06-14

  P-E-H
Fint om glädjen i vårens tecken!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL