Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt ärligt.

Utan fallskärm faller vi
för vi kan inte flyga
som Mary Poppins,
i drömmarnas värld.

Luftslott kan vi inte bygga
för vi saknar murbruk,
om vi saknar verklighet.

Men en stadig grund
kan vi stå på,
om vi ser varandra som vi är.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-16 19:23



Bookmark and Share


  själensfrihet
Väldigt bra
2015-05-17

    glasa VIP
ledord
en stadig ledstång att hålla i
vare sig jag behöver gå uppåt
eller neråt
2015-05-17

  P-E-H
Klokt och väldigt fint skrivet!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H