Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack till livet

Livet vänder i cirklar
och jag i navet
snurrar
färdas
nuddar nästan målet
tar mig till platser
och känslor jag drömt

förunderligt märkligt
i stunden upplevt

möten och tankar i kosmos

jag lever på övertid
jag lever nu. ...
och jag tackar livet för gåvan




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 480 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-17 00:27



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text fylld av allt det som är liv.
2015-06-18

  Päronsplitt
Livsbejakande vacker och trösterik härlig. Din text får mig att känna och din text får mig att tänka. Jag tänker på mitt eget liv, får perspektiv. Jag tänker på skrivarjagets liv, rör mitt hjärta. Det händer mycket inombords av att läsa din fina berörande text. Tack!
2015-06-16

  Anya VIP
Tacksamhet i komprimerad form. Så fint!
2015-05-18

  Fredrik P. VIP

Hoppfullt när man känner att
man övervunnit sin motgångar
2015-05-17

  Lars Hedlin
Tack för din fina fina text :) kram
2015-05-17

  walborg
Tack för läsning - väcker tankar
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington