Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för idag

En gäll mobiltelefonsignal
skär
igenom tystnaden
grannarna ovanför
har tunga fötter
bilar rivstartar
vrålar
i kvarteret längre bort
höga samtal
utanför på gården
skrålande radio
i rummet intill
prat, prat prat
som aldrig
verkar ta slut

ljud
alla dessa läten
överallt
och hela tiden
utmattande
övermäktigt

idag
önskar jag
att jag bara kunde
STÄNGA AV
få leva
i total tystnad
en liten stund
bara för ett tag
andas lugnt
sålla intrycken
bygga upp
min skyddsmur
mitt pansar mot världen
hitta tillbaka
till kraften

idag
bara just idag.





Fri vers av Verita79
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-17 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om att man kan överrumplas av larmet i livet.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79