Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Paltkommando

överväldigande virvelvindar spam
det väller in och stenar kaffeautomaten

jag sågade driftremmen och åkallade
gördeln som teleporterar datakaskader
genom glödande svartkonst
där pentagram har tagit
sin eviga siesta

denna eon
sipprar fram i
upptempo

kastar tärning
ner i avloppet
här kommer fantomen
som vinner jackpot
då den visar
666




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-17 16:05



Bookmark and Share


  objekt3
qt
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll