Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Arkitekten vars ritningar är sfärer

tiden flyger iväg
långsammare
kan inget vara

stint blickar
blåsbälgen in
din hicka
på kricket
dubbelmickad
med blixt

rosgeväret
siktade in sig
avfyrade jorden
baklänges

[pipan sprack]

tryggare
kan
ingen fara




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 389 gånger
Publicerad 2015-05-17 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll