Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän till mig dog, på begravningen bär jag svarta kläder röda hängslen...


Vi låter den aldrig sina ut...

I kärlekens vrå
är döden helt maktlös
för det goda som var
kan den ej från oss ta
inte ens radera ut
för vi som är kvar
låter den aldrig ta slut
för vi låter kärleken ständigt
hos en ny göra sin debut...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-17 17:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2015-05-18

    ej medlem längre
Så vackert skrivet! <3
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt