Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku

våren blek och lätt
vaknar ömsom och somnar
hörs arla sånger




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-18 00:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Bra haiku!
2015-05-28

  Ronny Berk
väl fångat i bild och ord; väl berättande haiku, ja !
2015-05-27

  RitaBrunner
Välbeskrivande vårhaiku!
2015-05-19

  Nanna X
visst är vårljuset blekt... väcker även mig
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP