Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Circle


Egot i oss jagar förgänglighet
Livsanden söker hållbarhet
Sanning och substans

I evig cirkel
-likt omättlig Ouroboros
biter vi vår svans




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 388 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-18 11:37



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Riktigt snygg poesi!
2015-05-23

  Anya VIP
Om människan och dess kretsgång. Tycker om djupet.
2015-05-21

  knappen
vi jagar samma drake du & jag... <3
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide