Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besvärjelse


frukostmannen och rådjurskullen

Kliar dig sjunger för dig kysser dig när du framåtlutad över bordet suckar.
gullesuckar och kluckar.
vad ska vi göra idag?
vi har fått en dag som är inramad av grönt.
Ömhetsvågor kan flytta berg.
Bergen finns.
Instrument som ska lagas finns.
Målningar som ska målas finns.
Barn som ska vakna och upptäcka att de är vuxna finns.
Vi finns tillsammans i en solångande grön ram.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-18 11:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så gulligt, verklig värme!
2015-05-25

    Dan Myrbeck
Fint skrivet
och beskrivet.
2015-05-19

  Lars Hedlin
Tack för att du delar med di så fint :) kram
2015-05-19

    Lena Söderkvist VIP
Det funkar om man tror på det. Positivt!
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig beskrivning...
2015-05-18

  Måna N. Berger
En dikt som nästan är ett minne redan i nuet!
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Åh, vilken härlig dag tillsammans!
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
"Vi finns tillsammans..."
Underbart
2015-05-18

  Sommarina VIP
Låter som en härlig dag!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP