Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just jag...

F y, fy inget jag gillar
Ä ndå de ständigt på mig trillar...
S myger sig in
T yvärr under mitt skinn
I nte en, två eller tre, nej sju du...
N olltaggad svärdsförsedd beredd jag går emot dem nu
G rävt och rispat upp dem under förstoringsglas
! det gjorde sköterskan på vårdcentral
! nu är hon mitt ideal...

Har någon ett tips, vad man skall ta till för
att slippa bli påhoppad och anfallen hela tiden...
I så fall berätta för mig...

Vitlök, fick jag veta, stoppad i alla fickor...
Skulle hjälpa emot dem...
Ja emot deras invasion...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-18 12:49



Bookmark and Share


  limerick
Bra skrivet, alltså se upp för dessa små illbattingar. Instämmer i råden från Chevrolette nedan med muddar och FästinG spray runt hals, handleder och fotleder.
2015-05-19

  Lars Hedlin
JA inte skoj......
2015-05-19

  P-E-H
Glad att vi sluppit dem här uppe än så länge.. Roligt diktat om dessa vidriga kryp...
2015-05-18

    Jenny C
Otrevliga odjur! Mitt tips är kläder med muddar och en runda med myggmedlet MyggA där kläderna slutar. Det fungerar ganska bra, fästingen vill inte krypa genom området med medel på och man slipper få dem innanför kläderna. Finns tydligen en spray också som heter FästinG som fungerar på liknande sätt.
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar jag hade tips att ge dej...
inte roligt i alla fall...
2015-05-18

    ej medlem längre
Oj, inte kul.
Ja, undvik gräs och buskar ... där sitter de och väntar! Klä dig i rymddräkt, eller i stövlar upp till öronen, om du plockar i trädgården.
2015-05-18

  ULJO
Otrevliga varelser det där.
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Om man är populär
är det många som
fäster sig vid en.

PS:

Vitlök hjälper ju också
mot ev vampyrer...
2015-05-18

  Sommarina VIP
Varför två kommentarer när jag skrev en? ( nu är det tre)
2015-05-18

  Sommarina VIP
Usch. Dessa hemska småäckel. Kul skrivet ändå.
2015-05-18

  Sommarina VIP
Usch. Dessa hemska småäckel. Kul skrivet ändå.
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Ovälkomna små rackare!
Gäller att vara vaksam.

2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt