Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Hur låter giraffjäveln?

telekinesen damp ner
från långminnet
solhattar sinsemellan
är det sladdertaxin
på autobahns räcke

säg mig:
vad tillskrivs
den intrinsikala existensens roll
i det hela?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-18 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll