Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset Fullständig titel: När jag kände mig så fräsch att jag var tvungen att tvätta mig i smuts


När jag kände mig så fräsch [...]

en gnisslande stråle
motorsågar genom atmosfären
fastbunden i busshöljet

i punktens nerv
ligger något som mjukt
brinner ner oss

så åskådar du
hur den nollkärniga processorn
slirar hysteriskt nybyggande
fram i siffertemplet
som talmystiken
glömde

uppgraderad
till nivå "tro"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-18 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll