Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Hasard bazar laser

du läste på dig
om fladdermöss
häckade i ett brinnande
bibliotek av telefonisk skugga

i väntan på
att malen du är
ska kamma flimmerhåren
och förena huset
med all flödande elektricitet
som massan döljer

månskiftande helgedom
reciterar från urkratern
sprängd ur förhistoriens evigheter
tänk om jag bara skulle sitta här
och äta mig smällfet?

[låt det inte hända]

kyrkorglar sörplar på bönemattorna
medan kaststjärnan vräks
bort från våra förbannade
astralkroppar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-18 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll